About Smakbox

Location
Stockholm
Industry
Other
Investor

Smakbox är Sveriges största prenumerationsbox inom mat och en marknadsföringskanal för matproducenter. På ett roligt och effektivt sätt sker provsmakning av nya smaker och produkter i hemmen hos 10.000-tals matintresserade. Genom ett engagerat community av influencers och prenumeranter sprids sen ordet om produkterna via sociala medier. Sen starten i januari 2016 har Smakbox haft mycket stark tillväxt och fått mycket positiva omdömen. Redan 2016 utsågs Smakbox till Årets Prenumerationsbox i Sverige av hittabox.se. På årsbasis omsätter Smakbox drygt 10 Mkr och växer med 300 %. Smakbox ägs och leds av dess 2 grundare som tillsammans har mer än 20 års erfarenhet från ledande roller inom dagligvaruhandeln.

Vi söker nu en aktiv och social Community Manager! Det är en spännande tjänst och en möjlighet att bli företagets första anställda efter grundarna och få en mycket betydelsefull position på företaget.

Smakbox söker nu en Community Manager för att hantera sociala medier, influencer-relationer, uppföljning av social spridning och närliggande uppgifter. Sedan starten för ett drygt år sedan har företaget vuxit snabbt och den digitala kommunikationen har varit en viktig och central del i framgången. Nu eftersöks en engagerad Community Manager som tillsammans med oss vill ta detta till en ny nivå och bli en del av Smakbox spännande resa. Då Smakbox är en start-up är företaget i ständig utveckling där rutiner och arbetssätt utvecklas ständigt. Du får därför en stor möjlighet att påverka hur företaget gör saker och vad som ska göras framåt. Det finns också goda chanser att lära sig nya saker och ta sig an fler och nya arbetsuppgifter på sikt. Smakbox har byggt upp en balanserad miljö där man arbetar hårt men samtidigt värdesätter en aktiv fritid.

Följ länken för uppdraget nedan för att läsa mer om rollen.

All jobs at Smakbox

Community Manager Hos Smakbox

@Smakbox, Stockholm | Private

About us| for startups| For INVESTORS

Ulrikagatan 13. 11523 Stockholm.

© 2016 StartupJobs.se